Ιατρείο

Ιατρείο

Η Δερματολόγος Ευθυμία Διδασκάλου φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης όπου και ολοκλήρωσε επιτυχώς τις σπουδές της. Κατόπιν εκπαιδεύτηκε στην Κρατική Σχολή του Νοσοκομείου Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων Θεσσαλονίκης στην ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας.

Συνολική κλινική εμπειρία σήμερα πλέον των 20 ετών στο γνωστικό αντικείμενο της Δερματολογίας. Αναλαμβάνονται και θεραπεύονται:

  • Κάθε είδους δερματολογικά περιστατικά: Ακμή, αλωπεκία, έκζεμα, ψωρίαση, μυκητιάσεις, παρατρίμματα, δοθιηνώσεις, έλεγχος σπίλων κλπ

  • Επίσης θεραπεύονται νοσήματα εξωτερικών γεννητικών οργάνων-αφροδίσια(και σε γυναίκες και σε άνδρες)όπως έρπης, κονδυλώματα, βλεννόρροια κλπ

  • Εφαρμογή κρυοθεραπείας και διαθερμοπηξίας όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

  • Τέλος αναλαμβάνεται η κατ’οίκον αντιμετώπιση και παρακολούθηση ασθενών που λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας δεν μπορούν να μετακινηθούν και να προσέλθουν στο ιατρείο.

ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤʼ ΟΙΚΟΝ

Χάρτης πρόσβασης

Δερματολόγος Αμπελόκηποι Ξηροκρήνη: Dr. Διδασκάλου Ευθυμία
Η Dr. Διδασκάλου Ευθυμία, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, διατηρεί ιατρείο στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες δερματολογίας και αφροδισιολογίας.
Κάθε είδους δερματολογικά περιστατικά, όπως ακμή, αλωπεκία, έκζεμα, ψωρίαση, μυκητιάσεις, παρατρίμματα, δοθιηνώσεις, έλεγχος σπίλων, αντιμετωπίζονται με σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους. .
Για ραντεβού και πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ιατρείο, που βρίσκεται στην οδό Μαργαροπούλου 52, Ξηροκρήνη, τηλεφωνικά στο 6974131003. Προσιτές τιμές επίσκεψης! Διενεργούνται και επισκέψεις κατ΄ οίκον.

Αποκλειστικά μόνο με ραντεβού

Καλέστε  6974-131003